B.NL NBV21 Standaardeditioe Agrandir l'image

B.NL NBV21 Standaardeditie

W014005

Nouveau produit

Bible neerlandais version NBV21

155x 220x 33 mm

ISBN 9789089124005

Editeur: NBG

Plus de détails

35,85 €

Paiement par virement bancaire, par carte de crédit sécurisée ou avec Paypal
Paiement par virement bancaire, par carte de crédit sécurisée ou avec Paypal

Ajouter à ma liste d'envies

En savoir plus

Over de NBV21

De NBV21 is dé vertaling van de 21e eeuw. Deze vertaling brengt je dicht bij het Woord van God, ademt eerbied en zorgvuldigheid en is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Met de NBV21 is er een prachtige vertaling van de Bijbel beschikbaar die de komende decennia gebruikt zal worden. Koop nu jouw exemplaar! Wil je meer weten over waarom deze Bijbelvertaling uniek is? Neem dan een kijkje bij ‘achter de schermen’.

NBV21 standaardeditie

Dit is de standaardeditie, een stijlvolle editie met linnen rug. Geschikt voor dagelijks gebruik. De linnen rug zorgt ervoor dat deze editie natuurlijk oogt en dat de Bijbel lang mooi blijft, juist als je hem vaak gebruikt. Want de Bijbel is een boek dat je leven lang mee zou mogen gaan.

Het bijzondere ontwerp van deze Bijbel is meteen goed te zien. De titel is weergegeven in een warm koperfolie. Hierdoor krijgt het ontwerp een luxe en toegankelijke uitstraling. Op de voorkant van de Bijbel staan de eerste verzen van het Bijbelboek Genesis, het eerste boek in de Bijbel, en op de achterkant staan verzen uit Openbaring, dat het laatste boek in de Bijbel is. Zo draagt de kaft niet alleen bladzijden, maar ook de inhoud van deze Bijbel.

Ook het formaat (145 x 220 mm) valt op: deze standaardeditie is groter dan je gewend bent van bijvoorbeeld de NBV uit 2004. Veel Bijbellezers hebben dit als wens aan ons meegegeven. De Bijbel is wel groter, maar daardoor ook minder dik. Hierdoor ligt hij lekker in de hand.

Avis

Aucun avis n'a été publié pour le moment.

Donnez votre avis

B.NL NBV21 Standaardeditie

B.NL NBV21 Standaardeditie

Bible neerlandais version NBV21

155x 220x 33 mm

ISBN 9789089124005

Editeur: NBG

30 autres produits dans la même catégorie :